Transaktioner

Med UNQUO samlar du alla dina kort och konton i en och samma app. Men om du inte vet hur du ska hantera dina transaktioner kan svaren finnas här.

Plustecknet betyder att du behöver hantera transaktionen, exempelvis lägga till ett kvitto eller kategorisera ditt UNQUO-kortköp.

Klockan betyder att du väntar på ett bokföringsförslag från vår redovisningsexpert.

Utropstecknet betyder att du har ett bokföringsförslag att granska. Du behöver granska och godkänna bokföringsförslaget för att det ska synas på din rapport.

Om du inte ser någon symbol bredvid transaktionen på Work-sidan betyder det att transaktionen är färdighanterad och kommer att synas på din rapport.

För att flytta en transaktion mellan Life och Work, dra transaktionen till höger eller vänster. Du kan även klicka på transaktionen och ändra Life/Work i transaktionsdetaljerna. Prova gärna – du kan alltid ångra flytten eller dra tillbaka transaktionen senare.

Det finns ingen gräns för hur länge eller hur många gånger du kan flytta en transaktion från en annan bank.

UNQUO-kortköp kan du flytta hur många gånger du vill fram tills att du har fått fakturan för den månaden köpet hör till.

Det finns ingen gräns för hur många gånger du kan flytta en transaktion.

Kontakt

Om du behöver hjälp når du oss enklast via chatten i appen, som är öppen vardagar 9-17. För generella frågor om UNQUO kan du även maila oss på support@unquo.com. Vi kan dock inte svara på frågor relaterade till ditt konto via mail.

Unquo-feature-man-3
UNQUO - bättre egenföretagande
unquo-product