UNQUO 2.0.
För hela din ekonomi.

Nu tar vi stora steg på resan mot ett bättre och smidigare egenföretagande för ännu fler. Häng med för att vara en av de första att testa nya UNQUO.

app-store-badgegoogle-play-badge
UNQUO 2.0

Hej soloprenör! Nya UNQUO är skapat särskilt för dig som egenföretagare, så att du kan samla alla dina kort och konton på samma plats för ännu bättre koll på både din privata och företagsekonomi.

Samla work &
life i samma app

Koppla alla dina kort och konton till UNQUO-appen för att få överblick på hela din ekonomi. Både work & life.

01Samla work & life

Gör dina gamla
kort och konton smarta

I appen får du detaljerad information om varje köp och kan kategorisera på work eller life, oavsett vilket kort eller konto du använt.

02Se alla dina konton i samma app

Få koll på hela
din ekonomi

Med UNQUO sammanställer du enkelt dina work-köp i en smidig rapport. Den kan du använda som stöd i bokföringen eller för att få bättre översikt på din ekonomi.

03Samla dina kvitton

Rätt kontoslag
på rätt köp

Gör bokföringen så enkel som möjligt. Vi samarbetar med experter på redovisning som hjälper dig att sätta rätt kontoslag på dina köp. Utan någon extra kostnad.

04Få hjälp att välja kontoslag

Så säkert
det kan bli

UNQUO skapades i samarbete med SEB och använder dess gedigna bankstruktur för att du som användare ska känna dig så trygg som möjligt.

05UNQUO är en del av SEB

Gratis? Ja tack.

Inte övertygad än? Hör på det här då: UNQUO är helt gratis! Det är sant. Koppla alla dina kort och konton till appen, förbered din bokföring och ta hjälp av våra redovisningsproffs. För prick noll kronor.

06UNQUO är helt gratis

Det ska vara enkelt att driva eget. Slipp krångel och kom igång med UNQUO.

skaffa unquo

Få ut ännu
mer av UNQUO

Vårt eget UNQUO-kort är skapat för att ge dig extra mycket flexibilitet. Kortet kan du använda för både privata- och företagsköp, och i appen ser du alla köp i realtid. Det kommer helt utan kostnad och har dessutom ingen påverkan på ditt kreditvärde.

UNQUOS kort för privata och företagsutgifter.

För ett bättre
egenföretagande

UNQUO bildades särskilt med soloprenörers behov i åtanke. Alldeles för länge har egenföretagare varit nedprioriterade och bortglömda av traditionella banker.

Det vill vi ändra på, för att göra livet för egenföretagare enklare. Följ med oss på resan mot ett bättre egenföretagande.

UNQUO - bättre egenföretagande