En app för
hela din ekonomi

UNQUO gör det enklare än någonsin att driva egen firma, med en app framtagen särskilt för egenföretagare. Istället för att krångla med separata ekonomier samlar du enkelt allt på ett ställe.

app-store-badgegoogle-play-badge
Snabbt och smidigt - att skaffa UNQUO tar inte mer än någon minut.
Unquo-feature-man-5
Unquo-feature-man-4
Scrolla neråt

Samla work & life
i samma app

Som egenföretagare har du säkert ett antal kort och konton att hålla reda på. Men det behöver inte vara krångligt att driva eget. Samla både din privat- och företagsekonomi genom att koppla alla dina kort och konton till UNQUO. På så sätt får du överblick på hela din ekonomi. Både work & life.

Unquo-feature-mobile-4

Gör dina gamla kort och konton smarta

Ett vanligt betalkort är sällan särskilt spännande. Men med UNQUO kan du ge dina kort och konton funktioner som de inte hade innan. I appen hittar du detaljerad information om varje köp och du kan kategorisera dem på work eller life, oavsett vilket kort eller konto du använt. Smart va?

Unquo-feature-mobile-7

Få koll på hela
din ekonomi

Med UNQUO sammanställer du enkelt dina work-köp i en smidig rapport som du kan ha som stöd i bokföringen. Använd från transaktion till bokföring eller bara för att få bättre översikt på din ekonomi. Det är helt upp till dig.

Unquo-feature-man-7

Så säkert
det kan bli

UNQUO skapades i samarbete med SEB och använder sig av dess gedigna bankstruktur. På så sätt får du tryggheten av en traditionell bank samtidigt som du kan använda UNQUO oavsett vilka banker eller tjänster du redan har.

Unquo-feature-man-6
Unquo-feature-man-8

Rätt kontoslag
på rätt köp

Gör bokföringen så enkel som möjligt. Vi samarbetar med experter på redovisning som hjälper dig att sätta rätt kontoslag på dina köp. Utan någon extra kostnad.

Unquo-feature-mobile-6

Smarta verktyg
för din firma

I appen hittar du verktyg som hjälper dig sätta rätt kontoslag på rätt köp, skapa smidiga rapporter och räkna ut vad du kan ta ut i lön från ditt företag.

Calculator_feature

Gratis? Ja tack.

Låter det lockande? Hör på det här då: UNQUO är helt gratis! Det är sant. Koppla alla dina kort och konton till appen, förbered din bokföring och ta hjälp av våra redovisningsproffs. För prick noll kronor.

Unquo-feature-mobile-3

Använd helt på
dina villkor

Vi har utvecklat UNQUO för att vara så smidig som möjligt, oavsett vilka banker och tjänster du redan har. Därför är appen kompatibel med de allra flesta banker och kreditkort, som till exempel SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken, och många fler.

Unquo-feature-mobile-5

Skaffa UNQUO

Kom igång med ett helt nytt sätt att driva egen firma. Ladda ner appen redan idag.

Unquo-feature-man-9
Unquo-feature-man-10

Få ut ännu mer av UNQUO

  • Skaffa UNQUO-kortet för extra mycket flexibilitet, särskilt anpassat för appen.
  • Använd för både privata och företagsköp. I appen ser du alla dina köp i realtid.
  • Kortet kommer helt utan kostnad och har ingen påverkan på ditt kreditvärde.
UNQUOS kort för privata och företagsutgifter.
UNQUO - bättre egenföretagande