10 fördelar med aktie-bolag som företagsform

När du startar ditt företag behöver du välja företagsform, det är bra att jämföra för- och nackdelar med olika företagsformer. De senaste åren har det blivit allt vanligare att starta aktiebolag, och de senaste fem åren har det startats fler än 247 000 aktiebolag medan bara 73 000 enskilda firmor har startats.

En av anledningarna till detta kan vara att det öppnats upp många nya fördelar med aktiebolag som företagsform. Här har vi samlat ihop de viktigaste fördelarna och hur det påverkar dig ekonomiskt, både som privatperson och ägare av aktiebolaget.

10-fordelar-med-aktiebolag
Scrolla neråt

Varför ska jag använda UNQUO till mitt aktiebolag?

Med UNQUO samlar du hela din ekonomi genom att koppla alla dina kort och konton till en och samma app. Det gör det smidigare att driva eget, så att du kan fokusera på det som verkligen spelar roll.

I appen kan du kategorisera dina köp på work eller life med enkla swipe, fota dina kvitton och välja rätt kontoslag. Alla köp du kategoriserat på work sammanställs i en revisorsvänlig rapport som du kan använda som stöd i bokföringen eller bara för att få bättre koll på hela din ekonomi.

app-store-badgegoogle-play-badge
unquo-product